ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Suzan Gürcanlı İlkokulu

Şbt

Okulumuzda psikososyal destek eylem plani cercevesinde öğle gurubundaki velilerimize "deprem veli" oturumu psikolojik danisman İbrahim NAZOĞLU tarafindan uygulanmistir.Psikoegitimin verimli oldugu gozlemlenmistir.katilan ve uygulamayi yapan ogretmenimize tesekkur ederiz.

Şbt

Okulumuzda psikososyal destek eylem plani cercevesinde sabah gurubundaki velilerimize "deprem veli" oturumu psikolojik danisman Abdil Demirkaya tarafindan uygulanmistir.Psikoegitimin verimli oldugu gozlemlenmistir.katilan ve uygulamayi yapan ogretmenimize tesekkur ederiz.

Şbt

Okulumuzda psikososyal destek eylem plani cercevesinde tüm ögretmenlerimize "deprem ögretmen" oturumu psikolojik danismanlar abdil demirkaya ve ibrahim nazoğlu tarafindan uygulanmistir.Psikoegitimin verimli oldugu gozlemlenmistir.katilan ve uygulamayi yapan ogretmenlerimize tesekkur ederiz.

Ock

Öğrencilerimize iyi tatiller diler. Öğretmenlerimize fedakarlıklarından ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Yemekte Denge Eğitimi kapsamında 3.Sınıf öğrencilerinin yaptığı Poster yapma Etkiniğinden resimler.

Ock

Öfke ve stres Yönetimi konusu ile ilgili  Anasınıfı öğretmenlerimiz çalışmalarını yapmaya devam ediyor.

Ock

Yemekte Denge Eğitimi kapsamında 3.Sınıf öğrencilerinin yaptığı Poster yapma etkinliğinden resimler.

Ock

Öfke ve stres Yönetimi konusu ile ilgili  sınıf rehber öğretmenlerimiz çalışmalarını yapmaya devam ediyor.

Ock

Yemekte Denge Eğitimi kapsamında 2.Sınıf öğrencilerinin yaptığı Salata Etkiniğinden resimler.

Ara

Yemekte Denge Eğitimi kapsamında 1.Sınıf öğrencilerinin yaptığı spor etkinliklerden  resimler.

Ara

Okulumuzda Anne-baba tutumları ile ilgili ebeveyn egitimi psikolojik danisman abdil demirkaya tarafindan yapilmistir.Ebeveyn egitimlerine katilan velilerimize ögretmenimize teşekkür eder,Katılımların devamını bekleriz.

Ara

Yemekte Denge Eğitimi kapsamında Anasınıfımız  D şubesi  öğretmeni Aysun BAY DÖNERTAŞ'ın katkılarıyla öğrencilerinin yaptığı etkinliklerden  resimler.

Ara

Yemekte Denge Eğitimi kapsamında Anasınıfımız  C şubesi  öğretmeni  Nazife Nur ÖZYILDIRIM'ın katkılarıyla öğrencilerinin yaptığı etkinliklerden  resimler.

Ara

Yemekte Denge Eğitimi kapsamında Anasınıfımız  B şubesi  öğretmeni Tuğba UMUT KÜÇÜKİSLAMOĞLU'nun  katkılarıyla öğrencilerinin yaptığı etkinliklerden  resimler.

Ara

Yemekte Denge Eğitimi kapsamında Anasınıfımız  A şubesi  öğretmeni Dilek DİNÇER'in katkılarıyla öğrencilerinin yaptığı etkinliklerden  resimler.