ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Suzan Gürcanlı İlkokulu

Mrt

Okulumuzdan 300 öğrenci ve öğretmenlerimiz Orman Haftası'nı Karaalan Köyünde fidan dikimi yaparak kutladı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmsında 3/C Sınıfı öğrencilerimizden Sümeyye Güven İlçe 2.si olmuştur. Okulumuzu gururlandıran öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

+1 ile Dünyamıza kattığınız güzelliklerin farkındayız. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kutlu olsun.

Mrt

21 Mart Dünya Ormancılık GÜnü ve Orman Haftası kutlu olsun.

May

Okulumuz 4A ,4D, 4E şubeleri Sivrihisar'ın tarihi yerleriniz ziyaret ettiler.

May

Okulumuzdaki kutlamamıza katılan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür  ederiz. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millî mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

May

3C sınıfı öğrencilerimiz Bursa gezisinde Cumalıkızık,Bilim Teknoloji Merkezi,Hayvanat Bahçesi,Tiriliye,Mudanya Mütareke evini ziyaret ettiler.

May

4A,4B,4C Sınıflarımz  Anıtkabir,Eski Meclis ve Yeni Meclis, Malı köy,MTA müzesini 02.05.2023 ziyaret ettiler.

May

1D Sınıfı Sınıf Öğretmeni Hülya Güven önderliğinde "Geçmem Gerek" adlı tiyatro oyununu izlemeye gittiler.Hem eğlendiler hemde öğrendiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.Emeği geçen Öğretmen Öğrenci ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okullar arasi tekvando musabakalarinda okulumuzu temsil eden ögrencilerimizden 3E sınıfında Bekir ÇUNA kendi kategorisinde 1. olmuştur.Ayrıca tunuvaya katılarak okulumuzu temsil eden  3-B Zeynep Karakurt,3-E  sınıfından Zeynep Özçelikel  adlı öğrencilerimizde büyük başarılara imza atmışlardır.Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

4.Sınıflarımız Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Girişimçilik kursuna katıldılar.Çalışmayı yapan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla  okulumuz bahçesinde veli ve öğrencilerimizin katılımıyla tören yapıldı.Töreni hazırlayan öğrenci  ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" dolayısıyla veli ve öğrencilerimizin katılımlarıyla  okulumuzda tören düzenlendi. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program velilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.